Leveren aan: verpleeg- en verzorgingstehuizen

Wij kunnen elkaar helpen, zullen we dat doen

Corona maakt het bestaan kwetsbaar, daar weten we nu alles van. We moeten ons door de crisis heen slaan en dat kan alleen, als we elkaar helpen. Daarom doen we u graag een smakelijk voorstel.

In visserslatijn gesproken, wij bevinden ons in zwaar weer

Wij zijn Jan Veerman Vis uit het van oorsprong vissersdorp Huizen. Onze overgrootvaders voeren destijds in drie botters op de Zuiderzee. Vandaag de dag hebben we een groothandel gespecialiseerd in levering van verse vis, schaal- en schelpdieren voor de horeca en we zijn specialist is krokant gebakken vis. De coronacrisis heeft ons, zoals vele bedrijven, zwaar getroffen. Een aantal van onze klanten zijn begonnen met bezorg- en afhaalmaaltijden en deze ondernemers blijven wij trouw leveren, want wij geloven er oprecht in, dat je er voor elkaar moet zijn in goede en mindere tijden.

Hoe lekker

is uw vis?

Een klein onderzoek naar visverwerking in verpleeg- en verzorgingstehuizen in onze regio leverde de conclusie op dat chefs in uw branche vaak niet zo tevreden zijn met de vis, geleverd in het totaalpakket van de groothandel. Deze vis wordt vaak op maandag gebakken, gasverpakt en later in de week uitgeleverd. Dat komt smaak en textuur van de vis niet ten goede. Bovendien levert men vaak enkel panga- en tilapiafilet, dus veel variatie is er niet. Hoewel de meeste ouderen er juist gek op zijn, is vis in feite het ondergeschoven kindje van de warme maaltijd geworden. Maar dat hoeft helemaal niet!

Niets lekkerder dan knapperige gebakken vis en nog zoveel meer!


Houden uw bewoners ook zo van verse en versgebakken vis uit onze eigen Noordzee, net als vroeger? Nee, we bedoelen vers gevangen en vandaag gebakken vis, krokant en vol van smaak. Zou u die niet graag serveren aan uw bewoners? Juist in deze roerige tijden.     

Wij leveren bijvoorbeeld schelvis, kabeljauw, koolvis, zalmfilet en visburgers of verse visragout. Leveren doen wij zes dagen per week. Vanaf 4.00 uur in de ochtend zijn we aan de gang om de verse producten op tijd bij u in de keuken te krijgen.

Win-win:

u de verste vis en

wij kunnen door

Wij kunnen u zes dagen van de week versgebakken vis leveren, die bij opwarmen vlak voor serveren heerlijk knapperig blijft. Of uitstekende verse visfilet, op maat geportioneerd, met keuze uit heel veel verschillende vissoorten uit de Noordzee. Klaar om door uw chefs gestoofd of gebakken te worden. Uit ervaring weten wij, dat mensen ontzettend blij worden van een lekker visje. Wij kunnen u, tegen faire prijzen, helpen dat mooie echte Noordzee vis te serveren.

Wij gaan door,

doet u mee?

Want zijn trots op ons prachtige bedrijf. Wij werken met een team van 25 mensen; de meesten al met jarenlange toewijding. Dat team doet niets liever dan onze klanten voorzien van mooie verse vis, naar wens gefileerd en op maat geportioneerd, van een kwaliteit waar iedere chef gelukkig van wordt. Daar willen we dus gewoon mee doorgaan. Zodoende zijn we op zoek naar nieuwe klanten om te verrassen met een verscheidenheid aan dagelijks verse vissoorten. En we richten ons daarom nu op verzorgings- en verpleegtehuizen.     

Hebben we uw belangstelling? Want als dat zo is, kunnen we deze crisis het hoofd bieden, met de borst fier vooruit.

Trouwe

partner

Wij zijn een trouwe en betrouwbare partner voor al onze opdrachtgevers. Onder alle omstandigheden willen we niets liever dan uw chefs prachtige producten leveren, waarmee zij uw cliënten troostrijke en vrolijk makende maaltijden kunnen serveren. Niet alleen nu, in deze tijden van corona, maar ook daarna, als het leven weer het normale beloop neemt.

Wij kunnen elkaar helpen. Bel of mail ons, dan maken we een afspraak om onze producten te proeven en voorwaarden te bespreken

Jaap van de Gein

06 222 538 86

Volg ons op

ONS ADRES

Jan Veerman Vis 

Handelsweg 13 

1271 EJ Huizen

CONTACT

Telefoon: 035-5240214 

Fax: 035-5259736 

Mobiel: 06-22528136 

Mail: sales@janveermanvis.nl

[]